Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Συμπληρωματικός προσωρινός κατάλογος δυνητικών δικαιούχων στη δράση "Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκαπαίδευσης - Α΄Κύκλος"



Ανακοινώθηκε η Απόφαση Συμπληρωματικού Προσωρινού Καταλόγου Δυνητικών Δικαιούχων και Κατάλογοι όλων των υπολοίπων επιχειρηματικών σχεδίων με τη βαθμολογική τους κατάταξη στη Δράση «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης» του ΕΠ «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)».

Οι Δυνητικοί Δικαιούχοι τα στοιχεία των οποίων αναφέρονται αναλυτικά στο συνημμένο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι θα πρέπει για την Κατηγορία Δικαιούχων Α (άνεργοι) το αργότερο έως την Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 και για την Κατηγορία Δικαιούχων Β (αυτοαπασχολούμενοι) το αργότερο έως την Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017, να υποβάλουν τον φάκελο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά του Παραρτήματος IV της Αναλυτικής Πρόσκλησης.

Ο φάκελος των δικαιολογητικών θα υποβληθεί στην έδρα του εταίρου του ΕΦΕΠΑΕ, ανάλογα με την περιφέρεια υλοποίησης του επιχειρηματικού σχεδίου. Οι διευθύνσεις και οι περιφέρειες αρμοδιότητας των εταίρων του ΕΦΕΠΑΕ, αναγράφονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IV της παρούσας.

Δείτε εδώ την απόφαση

πηγή: efepae.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου